Shaanxi Gold-Stone Electronics Co., Ltd
Categories
Дом > Yangiliklar > Садржај

Како изградити компанију тима

Како изградити компанију тима?

Мислимо да је успостављање тима и добар или лош, није способност особе зависи од величине, желим да се ослони на свачији власти и све људе у духу солидарности и сарадњу на инфекцију, бринемо једни о другима у тим, тим, требали бисмо активно учинак унутар наш тим, нека да знају да смо најбољи! Једини избор је, изабрали смо били би бољи, идемо да зарази све сутра богатство је добра ствар, надам се да смо од почетка!! Онога око мене се осећам врло дубоко, породицу, пријатеље, реалност модерног друштва, људи су, у искушење да давати новац људима је превелик, тако да смо требали научити комуницирати боље, и најбољи комуникације само срце, и срце говорило се успех! Да будем искрен, не верујем да нико неће одбити! Успех је пред нама! Научити толерисати, научите да опрости, Сазнајте напорно, научити сама плаћати... Датум повратка није далеко!

Овде је богат и њихове генерализација о постављању тим од шест потеза, нади могу вам помоци да направите тим (јер богатство управљање способност да се фокусира на маркетинг, тако решење је дао писали маркетиншком тиму):

▶ Величина: се уверите да је сваки број чланица тим мање од 12 људи, ради контроле.

способности: бисте се уверили да су неки чланови тима имају следећих способности: техничке стручности, решавање проблема и одлучивања снагом, интерперсоналних способности.

улоге: на основу западног менаџмент теорије, најбољи чланови тима имају следећих девет знакова (ако је величина мали, могу особе имају различите улоге): креатор, посредник, овлашћени процењивачи, организатори, произвођачи, контролори, одржавање, саветник, и контакт.

▶ goal: је заснован на принципима паметан да успостави одређени тим циљевима.

одговорности: да појасни одговорности сваког члана тима.

евалуација: перформанси процене систем дизајниран за чајКонтактирајте нас
Адреса: NO.21 Dongyi yo'li .Xi'an Shaanxi PRChina.
Телефон: +86-29-85401274
Факс:86-29-85401274
Е-пошта:sales@gsmagnetics.com
Shaanxi Gold-Stone Electronics Co., Ltd
Share: