Shaanxi Gold-Stone Electronics Co., Ltd
Categories
Дом > Yangiliklar > Садржај

Пребацивање трансформатора за набавку

Пребацивање трансформатора за набавку

Пребацивање за набавку трансформатора је приступио на прекидач цев трансформатора, поред обичних трансформатор напона трансформације функцију у коло, такође изолација изолација и погон за пренос који се обично користе за пребацивање напајање поводом високе фреквенције цирцуит.роле

Пребацујем енергију снабдевају трансформатор и пребаците цијев заједно образац само-узбуђен блокира осцилатор (или он) тип, тај начин уноса дц напон од напона пулс на високој фреквенцији.

Енергија за пренос и конверзије ефекат. На путу овамо тип коло, када прекидач из цеви проводљивост, трансформатор претвара електричне енергије у магнетном пољу могу складиштити, када трајања лулу прекидач издат. У нормалном шок тип споја, када прекидач из цеви проводљивост, улазног напона снабдевате директно оптерећење и енергија ускладиштена у у индуцторс за складиштење енергије. Када прекидач лулу одсеие, а затим наставите да учита пренос обављају индуцторс за складиштење енергије.

Улазни дц напон у све врсте ниско прессуре.цлассифицатион

Напајање за набавку трансформатор једнокреветне и двокреветне шок превели тип централе пребацивање залихе трансформатор прекидач напајања трансформатора, принцип рада и конструкција од две врсте пребацивање трансформатора за набавку није исто. Једну ИП прекидача трансформатора је улазни напон од једне пулс, а такође указује и превели напон излаз; И павлаке тип пребацивање улазног напона напајања за набавку трансформатора је биполарна пулс, опште је излазни напон биполарног пулс.

Карактеристични параметерсВолтаге однос: упућује на примарни напон од трансформатора и однос између секундарног напона.

ДЦ отпора: отпор од бакра.

Ефикасност : излаз/улаз струју * 100 [%]

Отпора изолације: између трансформатора је навити и изолација између језгра способност.

Електричне снаге: трансформатор у року од 1 секунду или 1 минута могу да издрже прописане напонске нивое.

цомпоситионТхе главни материјал трансформатора прекидач за набавку, магнетни материјал, диригент материјал и изолациони материјал је срж пребацивање трансформатор.

Магнетни материјали: прекидач трансформатор који се користи за меке магнетне ферита магнетни материјали, према свом састав и примјену фреквенције могу бити подељени у две категорије, а НиЗн МнЗн одељење. Оно прво има високу Пропустљивост и висока засићеност магнетно индукциони, средња учесталост и опсег ниске фреквенције са ниским губитком. Облик магнетно језгро, као што је Ел тип, тип Е, тип ЕК, итд

Скелетон материјала: прекидач трансформатор скелет разликује од опште трансформатор костур, па као калем изолације и подршка материјале, такође предузима трансформатором фиксне инсталације и позиционирање, па нека скелетон материјале осим на испуњавају захтеве изолација, али такође имати знатан савитљивост, у исто време како би наследио пин за заваривање отпорна топлоте , температура скелетон материјалне топлотне деформације веће од 200 ℃, материјал мора да испуни отпорне на пламен, и треба да такође бити добар процессабилитy, лако за обраду у разне облике.

Метод за откривање

1 , тако што ћете погледати изглед трансформатор провјерити да ли имају аномалији. Фрактура, као што су да ли се калем жица за заваривање, изолациони материјал да ли имају потра, језгра везних вијак разлабављења, силиконске челичне лист са рустилy, стењања калем да видим има ли цурења, итд.

2 , изолација тест. Са мултиметар Р x 10 к мерење језгра и основне, односно, и помоћне, основних и средњих, језгра електростатиико заштитним слојем и поруб између секундарне и помоћне вијугавим отпор, мултиметар показивач позиције би требало да се односи на бесконацност. У супротном, перформансе изолације трансформатора.

3 , калем са прекидима. Ставља на мултиметар Р x 1 блок, тестови, ако вијугавим отпорност на бесконачно, објасни да је навити крив за отворено коло.

4 , дисцриминант на примарни и секундарни калем. Трансформатора и секундарни примарни пин пин су генерално са страна, односно, а примарни навити, означен 220 в и секундарни wиндингс су оцењене вредност напона, као што је 15 в, 24 в, 35 в. Према ове ознаке за идентификацију.

Контактирајте нас
Адреса: NO.21 Dongyi yo'li .Xi'an Shaanxi PRChina.
Телефон: +86-29-85401274
Факс:86-29-85401274
Е-пошта:sales@gsmagnetics.com
Shaanxi Gold-Stone Electronics Co., Ltd
Share: